Privatliv hos FinishPDF

PDF-filer og dokumentafledte data forbliver på din enhed og uploades aldrig. Egnede arbejdsfiler og færdige resultater kan forblive tilgængelige lokalt i 24 timer for gendannelse efter en opdatering. Udløbne data fjernes næste gang FinishPDF åbnes; at gå tilbage fra den færdige visning fjerner det gemte resultat, mens nulstilling eller bekræftet afslutning straks sletter arbejdsområdet. FinishPDF analyserer eller sporer ikke dine dokumenter.

Dine filer forlader aldrig din enhed · Alt behandles på din computer